Welke uitvoerder in het Sociaal Domein doet met veel passie zijn of haar werk, loopt net even een stapje harder en is zeer bedreven? Heb jij een collega die de titel ‘Uitvoerder van het Jaar’ verdient? Je kunt vanaf nu hem of haar nomineren!

Ga naar de website van Uitvoerder van het Jaar

Uitvoerder van het Jaar 2019

‘Geweldig hoe jullie team zich inzet voor de lastigste situaties’, luidde het juryrapport voor Annemarie de Beer (stedelijk projectleider OMPG Amsterdam).

Annemarie werd gekozen tot Uitvoerder van het Jaar 2019 omdat Annemarie en haar team ‘de wens van het gezin voorop houdt en tegelijkertijd de regie voor zover als mogelijk bij het gezin laat’.

Lian Stammen, gezinscoach Jeugd in de gemeente Horst aan de Maas, won de publieksprijs.

Hoe werkt het?

Op de website van Uitvoerder van het Jaar lees je precies hoe het nomineren werkt. Tot  en met 5 december kun je jouw collega opgeven. Genomineerden voor de Uitvoerder van het Jaar krijgen de kans tot 15 januari 2020 om campagne te voeren en stemmen te verzamelen.

De meeste stemmen gelden, dus de genomineerden krijgen tussen 16 en 18 januari te horen of zij finalist zijn voor de eindronde in Burgers’ Zoo op 23 januari in Arnhem.

Finale in Burgers’Zoo

Nadat de finalisten zich hebben voorgesteld en onderworpen zijn aan vragen van het publiek worden maar liefst twee winnaars gekozen.

De vakjury en de aanwezige publieksjury kiezen op 23 januari 2020 de uitvoerders van het jaar. De winnaar van de juryprijs krijgt een opleidingscheque en een verzorgde teamdag voor zijn of haar afdeling. De winnaar van de publieksprijs ontvangt een cheque van 500 euro.

Lees hier alle voorwaarden en meer over de jury en de prijzen.

Congres Samen Schakelen

Op deze feestelijke dag is er nog meer te doen. Rondom de Uitvoerder van het Jaar verkiezing wordt het congres Samen Schakelen georganiseerd.

De dag zit vol met bevlogen sprekers en praktische workshops waarmee je direct aan de slag kan op de werkvloer. Het programma wordt nu samengesteld maar zal onder andere bestaan uit workshops straattaal, mediation-vaardigheden, jezelf sterker presenteren en visueel communiceren.

Het programma van het congres

Voor het actuele programma, bekijk deze link.

Meteen inschrijven voor het congres samen schakelen? Er zijn nog plaatsen! Ga dan hier heen.

Aanbevolen voor u