“Hoe inspireert u medewerkers om in beweging te komen?”

Het is tegenwoordig niet meer de vraag óf gemeenten zich moeten richten op loopbaanontwikkeling en arbeidsmobiliteit, maar op wat voor manier ze dat gaan doen. Leidinggevenden van gemeentelijke organisaties kunnen niet meer om het onderwerp heen, maar: hoe inspireer je als leidinggevende medewerkers om in beweging te komen? Om gemeenten daarbij te ondersteunen heeft het A+O fonds, in samenwerking met adviesbureau Leeuwendaal, twee in-company trainingen ontwikkeld:

  1. Training voor leidinggevenden
    Deze training ondersteunt leidinggevenden in hun rol bij het stimuleren van ontwikkeling en mobiliteit van medewerkers. Lees meer in de flyer: ‘Leidinggeven aan beweging voor leidinggevenden
  2. Trainersmodule voor – interne – trainers
    De train-de-trainer-module zorgt ervoor dat de training binnen een gemeente door een eigen medewerker geven kan worden. Lees meer in de flyer: ‘Leidinggeven aan beweging voor HR en organisatie’.

Training met open inschrijving

Enkele malen per jaar bieden we ook trainingen met open inschrijving aan. Individuele leidinggevenden kunnen hiervoor intekenen. Tijden van deze trainingen zijn steeds:

Dag 1: van 9.30 tot 17.00 uur
Dag 2: van 9.00 tot 12.30 uur

Houd onze website in de gaten voor nieuwe trainingsdata.

Kosten

Het A+O Fonds vergoedt een deel van de kosten van de in-company training voor leidinggevenden en/of de trainersmodule via de A+O Impulsregeling. De training met open inschrijving wordt bekostigd door het A+O fonds. Alleen bij een ‘no-show’ worden er kosten in rekening gebracht (€ 75,- per dagdeel). Lees onze voorwaarden.

Aanmelden of vragen?

Aanmelden voor de training of de in-company training kan rechtstreeks bij Leeuwendaal via mobiliteit@leeuwendaal.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de trainingen belt u met Mireille Stuart: 06-29004751.

Aanbevolen voor u