Het A+O fonds Gemeenten feliciteert de gemeente Den Haag met haar derde plaats in het Nationaal Traineeship Onderzoek. In deze verkiezing van Memory Magazine scoort Den Haag vijf sterren (de maximale score) in de categorie ‘management’. Deze score wordt bepaald door ruim 1000 bijna of net afgestuurde Hbo- en Wo-studenten.

Bekendheid, populariteit en de manier waarop de gemeente communiceert over de inhoud van het traineeship vormden de beoordelingscriteria. Met haar derde plaats laat de gemeente Den Haag tal van gerenommeerde, internationaal opererende, organisaties achter zich. Benieuwd naar de volledige uitslag? Bekijk hier de uitslag van de Traineeshop of the Year verkiezing 2015.

Trots op de kwaliteit van de Traineeships

Verantwoordelijk coördinator bij de gemeente Den Haag Daniela Panebianco is vooral trots op de kwaliteit van het traineeship: “Ik denk dat we in ons traineeship veel aandacht hebben voor de persoonlijke ontwikkeling van de trainees. Er vindt veel diepgang plaats die verder gaat dan alleen kennis en vaardigheden.”

Den Haag start sinds 1998 ieder jaar een tweejarig traineeship waarbij ruimte is voor respectievelijk 12 Wo-studenten en 12 Hbo-studenten. Van de deelnemers aan het traineeship in Den Haag vindt ongeveer 90% een plek bij de gemeente.

Kom meer te weten over de Haagsche traineeships.  

Aanbevolen voor u