Heb je problemen met inloggen of andere technische vragen? Op kantoordagen kun je bellen met de helpdesk van LTP: 020-3050438 of mailen naar impact@ltp.nl

Bepalen waar jouw ambities, wensen of mogelijkheden liggen? Of medewerkers helpen om inzicht te krijgen in hun mogelijkheden? Maak dan gebruik van de TalentSpiegel. Door gebruik te maken van deze (online) scan zijn medewerkers beter in staat om te anticiperen op veranderingen en groeit het besef dat hun mogelijkheden wellicht ook in een andere functie liggen.

Direct inloggen op Allesuitjezelf.nl in de TalentSpiegel

De TalentSpiegel is door elke gemeenteambtenaar direct en zonder aanvullende kosten te gebruiken via www.aeno.nl. Gemeenten kunnen de TalentSpiegel ook op hun eigen site plaatsen en medewerkers na het invullen van de scan een aanvullend gesprek met een loopbaanadviseur aanbieden.

AO_gemeenten_banner_TalentSpiegel_234x60

Trainingen TalentSpiegel

Het A+O fonds Gemeenten biedt met enige regelmaat trainingen aan voor de TalentSpiegel. Houdt hiervoor onze agenda in de gaten.

Helpdesk

Voor technische vragen over de TalentSpiegel kun je (op kantoordagen) terecht bij de helpdesk van LTP via  impact@ltp.nl of 020-3050438.

Aanbevolen voor u