Ze zijn onmisbaar en elke gemeente heeft ze hard nodig; uitvoerders in het sociaal domein. Mensen die met passie hun werk doen, nog net even een stapje harder lopen, zaken slim en goed regelen, hart voor de inwoners hebben en bedreven zijn in de uitvoering van hun werk. Ze zijn in staat om met hun handelen het verschil te maken binnen deze sector. Gedreven door die éne vraag: hoe kan het nog beter?

Werkt u in het sociaal domein en herkent u zich in bovenstaande? Of herkent u dit bij een collega die uw grote voorbeeld is? Geef uzelf en/of die collega dan op voor de ‘Uitvoerder van het jaar’ verkiezing 2017. Direct naar aanmelden.

Tijdspad

Van 1 augustus tot en met 30 september 2017 kan er genomineerd worden. Van 1 tot en met 15 oktober kunt u stemmen op uw favoriet waarna er een top 10 ontstaat die door de jury wordt teruggebracht tot 5 finalisten.

 

Prijzen

Naast waardering (en eeuwige roem) ontvangt de Uitvoerder van het Jaar een opleidingscheque van 500,- euro en daar bovenop een geheel verzorgde teamdag samen met zijn of haar team t.w.v. maximaal 2000,- euro. Voor de winnaar van de publieksprijs ligt een opleidingscheque t.w.v. 500,- euro klaar.

Lees meer over deze verkiezing en nomineer uzelf of uw collega!

Aanbevolen voor u