Een divers programma voor de loopbaanprofessionals

Op 30 oktober 2018 was er opnieuw een feestelijke netwerkdag Loopbaanprofs, georganiseerd door het A+O fonds Gemeenten. De netwerkdag Loopbaanprofs, die twee keer per jaar plaatsvindt, biedt loopbaanprofessionals volop de mogelijkheid om collega’s uit andere gemeenten en regio’s te ontmoeten en van elkaar te leren.

Dit keer was er de gehele dag een plenair programma vol met interessante sprekers! We begonnen met Marieke de Feyter die kwam vertellen over het project “medewerkers van Burgerzaken”. Aansluitend kwam Henk van der Stelt ( ministerie SZW) vragen beantwoorden over de subsidieregeling “Ontwikkeladvies 45+”.

In de middag liet Marjanne Peters van Co-creation Coaching Company ons kennismaken met e-coaching en konden de loopbaanprofs een professionele foto van zichzelf laten maken.

Het ochtendprogramma

  • Lena Tiemersma opende met een welkom en het programma voor 30 oktober. Zij nam ons mee in de projecten rondom loopbaanontwikkeling die het A+O fonds Gemeenten in 2019 gaat uitvoeren. Bekijk de presentatie.
  • Marieke de Feyter, programmamanager van het A+O fonds Gemeenten, kwam vertellen over het werk bij Burgerzaken dat ingrijpend verandert door regelgeving en digitalisering. Ook liet zij zien op welke manier het A+O fonds Gemeenten die verandering ondersteunt. Bekijk de presentatie over de veranderingen bij burgerzaken.
  • Henk van der Stelt en  Camiel Jansen van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) kwamen vertellen over de mogelijkheden van de subsidie ontwikkeladvies 45+ voor de gemeentelijke loopbaanprofs. Bekijk de brochure over de subsidieregeling ontwikkeladvies 45+.

Het middagprogramma

  • Marjanne Peters  van Co-creation Coaching Company is sinds 2011 actief met de nieuwe manieren van coaching via de digitale media. Marjanne liet ons kennismaken met de voordelen en uitdagingen van begeleiding via de digitale media. Bekijk de presentatie.

Data netwerkdag Loopbaanprofs 2019

De netwerkdagen Loopbaanprofs in 2019 zijn op dinsdag 23 april en dinsdag 29 oktober 2019 in Amersfoort bij de Observant. Meld je nu hier alvast aan voor dinsdag 23 april 2019 en noteer het alvast in je agenda!

Ben jij een loopbaanprofessional, heb je direct contact met medewerkers van jouw gemeente en ondersteun je hen bij hun loopbaan en ontwikkeling? Dan ben je van harte welkom op de netwerkdagen Loopbaanprofs die twee keer per jaar worden georganiseerd door het A+O fonds Gemeenten. Voor meer informatie stuur een mail naar Debbie Hamer via debbie.hamer@aeno.nl.

Aanbevolen voor u