Meester in je Werk Week

A&O fonds Gemeenten vindt het belangrijk dat jij en je collega’s alles uit jezelf kunnen halen! Daarom organiseren we ook dit jaar weer de landelijke Meester in je Werk Week. De Meester in je Werk Week gaat over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap. Elke gemeente kan meedoen! Het A&O fonds ondersteunt gemeenten deze week met ruim 250 workshops, trainingen en activiteiten. En we organiseren door het hele land vier inspiratiesessies met bekende sprekers en een inspiratieplein die voor iedere medewerker toegankelijk is!

“De hoeveelheid en diversiteit van de workshops was fantastisch. We kunnen op deze manier een enorme impuls geven aan professionele loopbaanontwikkeling.”

Save the date

In 2019 vindt de Meester in je Werk Week plaats op 11 t/m 15 november!

   

MIJWW 2018

Benieuwd hoe de Meester in je Werk Week in 2018 eruit zag? Bekijk de compilatie in onderstaande video!

Kom naar de inspiratiesessies en het inspiratieplein

Tijdens de Meester in je Werk Week vinden er vier inspiratiesessies plaats door het hele land. Verschillende sprekers vertellen over welke stappen zij hebben gemaakt in hun werk (en privé leven) om alles uit zichzelf te halen. Deze inspiratiesessies zijn voor iedereen toegankelijk dus meld je aan en kom samen met je collega’s naar een van de sessies of gewoon naar allemaal want jij wilt toch ook alles uit jezelf halen?

Inspiratiesessies

Maandag 11 november – Gemeente Diemen (i.s.m. Werken in het Westen)
Locatie: De Omval
Tijd: 09:00 – 14:30 uur
Spreker: binnenkort bekend

Dinsdag 12 november – Gemeente Venlo (i.s.m Banenplein Limburg)
Locatie: Poppodium Grenswerk
Tijd: 13:00 – 17:30 uur
Sprekers: Marco Roelofs & Leon Verdonschot

Woensdag 13 november – Gemeente Houten
Locatie: Gemeentehuis Houten
Tijd: 9:00 – 14:30 uur
Spreker: Sascha de Boer

Donderdag 14 november – Gemeente Goor (i.s.m. Hof van Twente)
Locatie: De Reggehof
Tijd: 13:00 – 17:30 uur
Spreker: binnenkort bekend

Inspiratieplein

Voor of na de inspiratiesessie kun je een bezoek brengen aan het inspiratieplein. Wil jij iets nieuws proberen? Bestuur een drone en luister waar veel gemeenten deze al voor inzetten! Laat een goede foto maken voor op jouw Linkedin profiel of krijg imagoadvies zodat jij weet hoe je er adembenemend uit kunt zien bij die sollicitatie of belangrijke afspraak! Behoefte aan een loopbaangesprek? Dan kun je terecht bij de praatpaal, de loopbaanadviseur. En er is meer… dus kom lang en haal alles uit jezelf deze dag!

Aanmelden voor deze inspiratiesessies kan binnenkort! Houd de website in de gaten.

Promoten van de Meester in je Werk Week

De toolkit om de Meester in je Werk Week te promoten in jouw gemeente wordt dit jaar helemaal herzien en nog beter gemaakt! Houd deze pagina in de gaten om de toolkit hier binnenkort terug te vinden.

Heb jij tips of ideeën voor de toolkit? Die zijn uiteraard welkom en kun je naar ons mailen.

Boek je workshops

Update – Er zijn nog een paar workshops beschikbaar!

Boek je workshop!

De afgelopen weken kregen we al wat vragen over het boeken van de workshops voor de Meester in je Werk Week. En wel… de datum om je workshops te boeken is 18 juni 2019.
De workshops zullen vanaf 10.00 uur beschikbaar zijn. Zet dit dus snel in de agenda. Vanaf 11 juni is het mogelijk om via de website een inlog aan te maken en de workshops van dit jaar te bekijken.

Hoe werkt het boeken?

Bij het inschrijven wordt je gevraagd of je reserveert voor een gemeente of voor samenwerkingsverband. Wij controleren dit ook achteraf. We willen je dan ook vriendelijk vragen per gemeente/samenwerkingsverband een account aan te maken. Vanwege de wachtrij is het ook niet nodig om met meerdere mensen tegelijk te gaan reserveren.

  • Na het inloggen kom je direct terecht in een wachtrij. Dit betekent dat, na de wachtrij, iedereen de tijd heeft zijn favoriete workshops te boeken en niet bang hoeft te zijn dat de workshop voor zijn neus weggekaapt wordt.
  • Je hebt een half uur om je workshops uit te zoeken en te boeken!
  • Na het reserveren van de workshops, is er de mogelijkheid om het promotiepakket te bestellen.
  • Je ontvangt na het reserveren een reserveringsbevestiging. 
  • Binnen 5 werkdagen ontvang je een definitieve bevestiging van A&O fonds gemeenten.
  • Binnen 5 werkdagen na bevestiging neemt de workshopaanbieder contact met je op voor logistieke afstemming, zoals datum, tijd, locatie, benodigdheden en overige informatie.