De jaarlijkse Meester in je Werk Week (#MijWW) is druk bezocht. Deze week gaat over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap.

Ga hier direct naar alles over Meester in je Werk Week.

FOTOIMPRESSIE

HAAL ALLES UIT JEZELF

A&O fonds Gemeenten vindt het belangrijk dat jij en je collega’s alles uit jezelf kunnen halen.

Het A&O fonds ondersteunt gemeenten deze week met ruim 250 workshops, trainingen en activiteiten.

Ook organiseren we door het hele land vier inspiratiesessies met bekende sprekers. Ook is er een inspiratieplein dat voor iedere medewerker toegankelijk is.

Ga hier direct naar AllesuitJezelf.nl.

ESTHER VERGEER

Zovertelde tennisster Esther Vergeer, één van de meest succesvolle sporters uit de Nederlandse sportgeschiedenis, in Diemen over haar ervaringen als topsportster en haar handicap. Haar verhalen over het omgaan met tegenslagen en haar doorzettingsvermogen zijn indrukwekkend.

‘Het is okay om even onrust te voelen en even niks te doen te hebben’

 

 

MARCO ROELOFS EN LEON VERDONSCHOT

Marco Roelofs & Leon Verdonschot trokken veel aandacht met hun inspiratiesessie in Venlo.

Soms kun je geen zin hebben in iets maar die kunnen wel leiden tot ongelooflijk nieuwe leuke dingen, Leon Verdonschot.

Marco Roelofs en Leon Verdonschot kennen elkaar nog van de school van journalistiek. Zij vertellen over hoe hun loopbaan elk de andere kant op is gegaan.

Marco Roeloefs is zanger van de Heideroosjes maar ook gitarist, theatermaker, presentator en schrijver. Leon Verdonschot is ook een  alleskunner. Hij is journalist, presentator, schrijver, radiomaker en columnist. Ontmoet deze regionale helden en luister naar hun verhalen carrière keuzes en alles uit jezelf halen.

 

SACHA DE BOER

Sacha de Boer verruilde haar TV-carrière bij het Journaal voor een loopbaan als fotograaf en laat de zaal zien wat de 7 stappen tot succes zijn.

PETER FABER

Peter Faber vertelt tijdens zijn inspiratiesessie over zijn turbulente leven. Faber:

‘Hoe verandert iemand zonder vooropleiding van een bekend acteur in de directeur van de Peter Faber Optimist bv? In mijn geval als gevolg van een ramp!’

Acteur Peter Faber is bekend van grote rollen in het theater, in televisieseries en bioscoopfilms. Hij vertolkte onder meer de hoofdrol in de film Max Havelaar en doceert  aan de Amsterdamse Theaterschool, de Toneel- & Kleinkunst Academie en de Frank Sanders  Academie voor musicaltheater.

In 2009 krijgt hij de Peter Faber Stichting cadeau, een stichting die door middel van theaterprojecten, trainingen en workshops een positieve bijdrage wil leveren aan het zelfbewustzijn en perspectief van hangjongeren die vaak in een uitzichtloze situatie zijn beland.

Aanbevolen voor u