Marlous Bruntink is Uitvoerder van het jaar 2017!

“Marlous gaat over grenzen heen om te komen tot oplossingen. Hierbij laat ze zich niet remmen door regels en is ze een verbinder en aanpakker. Ze danst met het systeem”, luidde het oordeel van de jury.

Vijf finalisten, ruim 120 uitvoerders in het sociaal domein en een dag vol interessante sprekers en workshops waren de ingrediënten van de themabijeenkomst Integraal Werken van de Uitvoeringsautoriteit. Eén van de hoogtepunten van deze dag was de finale van de verkiezing Uitvoerder van het Jaar 2017!. Marlous Bruntink van de gemeente Haaksbergen was de grote uitblinker. Ze wist zowel de vakjuryprijs als de publieksprijs in de wacht te slepen.

De vakjury
De jury bestaande uit Nico Versteeg (Bestuurder A+O fonds Gemeenten), Yvonne van Mierlo (voorzitter Raad van Bestuur Movisie), Leon Wever (directeur Speciale Projecten, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) en Martijn de Kok (Samenwerkingsverband Welzijnszorg Oosterschelderegio) en Karin Sleeking (directeur A+O fonds Gemeenten) beoordeelden de vijf finalisten onder andere op deskundigheid, innovatief vermogen, resultaat en maatschappelijke betrokkenheid. “Marlous heeft in haar uitvoering al deze ingrediënten, en meer, gebruikt om over grenzen heen mooie resultaten te behalen. Hierbij verbindt ze mensen en gaat ze net zo lang door totdat er een oplossing is voor een probleem”, aldus Nico Versteeg, Bestuurslid A+O fonds Gemeenten, die als vertegenwoordiger van de vakjury Marlous tot winnaar uitriep. “Ik had niet verwacht dat ik zou winnen”, vertelde Marlous verrast. “Tijdens de workshops merkte ik wel dat steeds meer mensen enthousiast werden door mijn verhaal”.

Jury- en publieksprijs
Marlous Bruntink ontvangt naast de titel ‘Uitvoerder van het jaar 2017!’ ook een opleidingscheque van 500,- euro en daar bovenop een geheel verzorgde teamdag ter waarde van 2500,- euro. Ook het publiek was onder de indruk van haar verhaal. Met de meeste stemmen won zij de publiekstitel.

Klik hier voor meer informatie over de Uitvoeringsautoriteit.
Klik hier voor meer informatie over de verkiezing Uitvoerder van het jaar!
Persbericht_Bekendmaking Uitvoerder van het jaar verkiezing 2017

 

Aanbevolen voor u