Werkzaam in de regio Utrecht en interesse in een functieruil met een collega uit de regio? Lees dan snel verder!

Gemeente Leusden is één van de vijf winnaars van 3-2-1-Co! 2014. Samen met TNO hebben ze gewerkt aan een subsidiabel projectplan zodat ze hun idee – Leidinggevenden in beweging brengt organisaties in beweging – in de praktijk kunnen brengen. De netwerkorganisatie Switch geeft nu invulling aan dit project. Met Switch worden leidinggevenden uitgedaagd om voor een bepaalde periode van functie te ruilen. Switch zorgt ook voor een programma waarin uw ontwikkeling tijdens deze functieruil centraal staat.

Ruilen, maar met wie dan?

U wilt ruilen met een collega, maar wie is voor u een goede ruilpartner? Om daar achter te komen organiseert Switch een speeddate-bijeenkomst op 25 juni 2015 van 15.00 uur tot 17.00 uur, raadszaal gemeentehuis Leusden met aansluitend een borrel. Dit is niet alleen een leuke manier om er achter te komen met wie je kan ruilen, het is ook een mooie gelegenheid om collega’s uit de regio te ontmoeten. Wanneer u een match hebt, bepaalt u gezamenlijk de start en duur van de ruil.

Aanmelden als ruilpartner

U kunt zich voor de speeddate-bijeenkomst aanmelden bij Anneke van Londen van de gemeente Leusden via (a.f.vanlonden@leusden.nl). Vermeld daarbij uw naam, organisatie, en een beschrijving van uw functie (in maximaal 25 woorden). Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt om een goede indeling van groepen te maken. Aanmelden kan t/m maandag 1 juni. Let wel op: vol is vol! Uiterlijk een week voor de bijeenkomst ontvangt u een bevestiging en meer details over het programma.

Online ruilprofielen

Switch ondersteunt u graag, maar uiteindelijk zorgt u zelf dat de match gemaakt kan worden. Om niet alles af te laten hangen van de speeddates zet Switch ruilprofielen online via www.werkeninhethartvannederland.nl/uitwisseling. Uiteraard wordt hier duidelijk vermeld dat het gaat om een tijdelijke functieruil in het kader van ontwikkeling. U kunt uw profiel insturen door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit project, neem dan contact op met Anneke van Londen, projectleider Switch, via a.f.vanlonden@leusden.nl of 0627043481. Bekijk ook de Reisgids Switch.

Algemeen

Omschrijving werkzaamheden

overig

Aanbevolen voor u