De wereld verandert, je werk verandert. In deze tijd is het belangrijker dan ooit dat jij de regie over jouw loopbaan neemt én houdt. Jouw Toekomst is Nu helpt je hierbij. A&O fonds Gemeenten, FLOW, Baandomein, Transferpunt en Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM organiseren daarom donderdag 23 mei om 13.00 uur Jouw toekomst is nuWe ontmoeten elkaar op de prachtige locatie: de ECI Cultuurfabriek in Roermond.

Donderdag 26 september organiseren we een tweede bijeenkomst in Elst en de derde bijeenkomst vindt plaats op donderdag 24 oktober in Den Bosch. De inschrijving voor deze bijeenkomsten opent rond juni 2019.

Waarom deze middag?

Werkgevers hebben in onze snel veranderende maatschappij dagelijks te maken met nieuwe uitdagingen op de arbeidsmarkt. Gemeenten, woningcorporaties en andere sectoren hebben steeds meer behoefte aan medewerkers die goed passen in deze snel veranderende werkomgeving. Medewerkers die voorbereid zijn op de toekomst van nu.

Neem zelf de regie

Je krijgt een kijkje in de keuken van andere organisaties. Ook maak je kennis met handige vaardigheden die je helpen om keuzes te maken, voor nu en in de toekomst.

Inspiratie voor jou

De bijeenkomst start met de bevlogen spreker Jaap Bressers. Het programma bestaat o.a. uit inspirerende plenaire netwerkboosts, originele en verrassende experiences onder leiding van professionals zoals Escape room (o.l.v. Mirte Gerritsen), Pitchen als een pro (Sandy Peters van Bron-X), Speeddaten met werkgevers, Klaar voor de toekomst (Marijke van Duin en Thijs van Geenen), Zakelijk flirten (o.l.v. Erica van Ommen). Als afsluiting neemt Jasper van Luit van Magic in Business je mee op een reis van droom naar daad. Jouw Toekomst is Nu.

Nieuwsgierig?

Ben jij werknemer bij een gemeente of een woningcorporatie en enthousiast over Jouw Toekomst is Nu? Bekijk hier het programma en schrijf je direct in!

Jouw Toekomst is nu wordt georganiseerd door A&O fonds Gemeenten, FLOW, Baandomein, Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM en Transferpunt.

 

logo IGOM