In deze tijd is het belangrijker dan ooit dat medewerkers de regie over hun loopbaan nemen. Werkgevers hebben in onze snel veranderende maatschappij dagelijks te maken met nieuwe uitdagingen op de arbeidsmarkt. Zij hebben steeds meer behoefte aan medewerkers die goed passen in deze snel veranderende werkomgeving.  A&O fonds Gemeenten en FLOW organiseren – voor zowel werkgevers als werknemers – samen met een aantal andere partners Jouw Toekomst is Nu.  Inspirerende dagen die geheel in het teken staan van veranderkracht en intersectorale mobiliteit. Medewerkers kunnen een kijkje nemen in de keuken van een andere organisatie en maken kennis met handige vaardigheden die hen helpen om keuzes te maken, voor nu en in de toekomst.

Reactie van een deelnemer van een eerdere editie: “Doe mee aan dit interactieve event. De locatie en ruimtes inspireren, de gastsprekers motiveren, en de deelnemers, pakken zich snel samen en verbinden makkelijk! Een geweldige ervaring! Ik ben met drie prachtige ‘resultaten’ en met heel veel energie naar huis gegaan. Bedankt!

Meld je aan voor Jouw Toekomst is Nu

Jouw Toekomst is Nu – 26 september

Op donderdag 26 september 2019 vindt de tweede editie van Jouw Toekomst is Nu plaats in Elst (Gelderland). Meld je aan als werkgever of als werknemer via onderstaande buttons.

Jouw Toekomst is Nu – 24 oktober

Op donderdag 24 oktober 2019 vindt de derde editie van Jouw Toekomst is Nu plaats bij Willem Twee in Den Bosch (Noord-Brabant). Meld je aan als werkgever of als werknemer via onderstaande buttons.

Inspiratie voor jou

Het programma bestaat o.a. uit inspirerende plenaire netwerkboosts, originele en verrassende experiences/workshops onder leiding van professionals.
Benieuwd naar het programma? Deze vind je terug op de aanmeldpagina’s voor de bijeenkomsten; klik op bovenstaande groene buttons.

Sfeerimpressie van Jouw Toekomst is Nu op 23 mei 2019

 

Organisatie

Jouw Toekomst is Nu – editie 23 mei – werd georganiseerd door A&O fonds Gemeenten, FLOW, Baandomein, Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM en Transferpunt.

Jouw Toekomst is Nu – editie 26 september wordt georganiseerd door A&O fonds Gemeenten, FLOW, Kracht in Mobiliteit en DNA Gelderland.

Jouw Toekomst is Nu – editie 24 oktober – wordt georganiseerd door A&O fonds Gemeenten, FLOW, DNA  Noordoost-Brabant, As50, Expeditie Loopbaan en Werken in NoordoostBrabant.nl.