Op donderdag 6 september 2018 organiseerde het A+O fonds Gemeenten de Gezond & Veilig Werken dag in Amersfoort. 110 medewerkers met het thema arbeidsomstandigheden in hun werkpakket volgenden verschillende workshops. Op het programma stonden de thema’s Vitaliteit, werkplezier, werkdruk, verzuim en agressie preventie.

Uitreiking boek WRKPLZR

Rob Koops, dagvoorzitter en schrijver van het boek WRKPLZR, 101 tips om meer uit je werk te halen, reikte zijn boek uit aan Gijsbert Boggia (Voorzitter A+O fonds Gemeenten).

Campagne vitaliteit

Tevens werd de teaser afgespeeld over de campagne vitaliteit die A+O fonds Gemeenten op 4 oktober lanceert.  De teaser kun je hieronder nog een keer bekijken! Tijdens het A&O fondsen festival lanceren we de hele campagne. Daarna worden regiobijeenkomsten georganiseerd. Hou ons in de gaten! Er Bruist iets…

A&O fondsen festival

Op 4 oktober 2018 vindt het A&O fondsen festival plaats. Tijdens deze dag besteden we tevens aandacht aan de nieuwe campagne over vitaliteit! Ook kun je op deze dag verschillende workshops volgen op het gebied van vitaliteit. Op de website lees je meer informatie! Meld je snel aan! Ook jouw collega’s kunnen deelnemen aan deze bijeenkomst!

Presentaties workshops

Bij de attachments vind je alle presentaties van afgelopen donderdag!

  

Contact

Heb jij vragen? Stuur dan een mail naar gezondwerken@aeno.nl.

 

Aanbevolen voor u