Heeft jouw gemeente een project binnen het Sociaal Domein waar je trots op bent? En/of heb je door middel van een innovatieve aanpak of manier van werken mooie resultaten geboekt op sociale thema’s? Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie projecten rondom schulden, jongeren of burgerinitiatieven.

Uitwisseling

Voor een uitwisseling tijdens de Summerschool zijn wij op zoek naar gemeenten die deze mooie voorbeelden willen delen met andere collega’s! Je biedt je collega’s daarbij een kijkje in jullie keuken waarbij het A+O fonds Gemeenten zorgt voor uitdagend aanvullend programma (zoals een training en verschillende serious games) om de ochtend of middag compleet te maken.

Als gastgemeente krijg je dus een mooi podium om je eigen projecten te laten zien! En wij zorgen voor de verdere organisatie er omheen.

Wat vragen wij van een gastorganisatie?

·         Gastorganisatie zijn gedurende een donderdagochtend of -middag in juli waarbij je ongeveer 50 uitvoerders werkzaam binnen het Sociaal Domein een ‘kijkje in de keuken’ biedt. Netwerk met collega’s uit de rest van het land over thema’s die voor jullie relevant zijn. Het resterende ochtend- of middag programma stellen we graag met jullie samen!
·         Zorg dragen voor ruimtes en catering van de gasten.

Waar zorgt A+O fonds Gemeente voor?

·         A+O fonds Gemeenten zorgt voor een compleet programma, waar mogelijk aansluitend bij het onderwerp dat jullie behandelen. Dit kan bestaan uit: een training of lezing en het aanbieden van serious games.
·         Verder zorgen wij dat jullie geen omkijken hebben naar de organisatie! Wij verzorgen het werven van en communiceren naar deelnemers en regelen de coördinatie en logistiek gedurende de dag. Uiteraard is er ook begeleiding op de dag zelf aanwezig.

Contact

Dus… heeft jouw organisatie een mooi project binnen het Sociaal Domein dat je graag wilt laten zien aan collega’s in het land? En wil jouw gemeente gastorganisatie zijn voor een mooie ochtend of middag in juli, waarbij het A+O fonds Gemeenten zorgt voor de verdere organisatie? Neem dan contact op met May Yalcin, uitvoeringsautoriteit@aeno.nl.

 

Aanbevolen voor u