U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Afsluiting Meester in je Werk-week
Workshop Vitaliteit & Energie

Een week boordevol met interessante sprekers, workshops en activiteiten moeten we op gepaste wijze afsluiten. Dit doen we op donderdag 16 november in Dronten. Van 14.00 tot 17.00 zijn wij te gast in theater de Meerpaal. Wil jij jouw loopbaan voorzien van een energieke impuls, dan moet je zeker aansluiten!

Je effectiviteit vergroten zonder méér werkuren in een dag te stoppen. Dat wil natuurlijk iedereen. In de workshop Vitaliteit & Energie krijg jij handvatten om bewuster met je persoonlijke energie om te gaan en hoe je jezelf te allen tijde kunt opladen. Door een aantal kleine aanpassingen in je gedrag kun je veel effectiever omgaan met je energie en deze optimaliseren. Gedurende de workshop volgen we een kader vanuit wetenschappelijk onderzoek wat je direct zelf kunt toepassen.

De middag sluiten af met vrolijke pubquiz die volledig in het teken staat van loopbaan, vakmanschap en persoonlijke ontwikkeling. De Meester in je Werk-week 2018 is de basis voor deze quiz. Uiteraard is hier volop ruimte voor netwerken en wij zorgen voor een borrel met hapje en drankje.

Programma

14.00 inloop
14.30 workshop Vitaliteit&Energie van Talent First
15.30 pubquiz en borrel met hapje en drankje
17.00 Afsluiting

Geef jouw loopbaan ook een energieke impuls en sluit aan!

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u