U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

3-2-1-Co! bijeenkomst in juni

Ook dit jaar organiseren we de succesvolle 3-2-1-Co! bijeenkomsten. Drie dagen waarin 5 gemeenten én frisse denkers met elkaar aan de slag gaan om innovatieve projecten te realiseren. Nieuw is dat de gemeenten dit jaar zelf het thema hebben gekozen: ‘Creëren van een flexibele organisatiecultuur, die veranderkracht stimuleert‘. De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 25 juni, dinsdag 17 september en donderdag 7 november van 9.30 tot 17.00 uur.

Doe je mee?

Naast de vijf gemeenten zoeken we enthousiaste denkers en lenige geesten die warm lopen voor het gekozen thema. Mensen die samen met de vijf deelnemende gemeenten en het A&O  fonds Gemeenten aan de slag willen.

Wat gaan we doen?

Tijdens 3 hele dagen – dinsdag 25 juni, dinsdag 17 september en donderdag  7 november 2019 – onderzoeken we een aantal vraagstukken rond het thema ‘Creëren van een flexibele organisatiecultuur, die veranderkracht stimuleert’. Vervolgens bedenken we een creatieve oplossing voor dit vraagstuk en vertalen dit in een uitvoerbaar projectplan.

Doe mee en meld je snel aan!

Dat kan via het formulier onderaan deze pagina. Via het onderstaande formulier schrijf je je in voor 25 juni. Klik hier om jezelf ook voor 17 september aan te melden en klik hier voor het inschrijfformulier van 7 november.

We brengen geen kosten in rekening voor je deelname aan 3-2-1-Co! Als je je hebt aangemeld, rekenen we op je komst. Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen? Vraag een collega om in jouw plaats te gaan en geef haar of zijn naam aan ons door. Of meld je bij ons af tot uiterlijk 5 werkdagen voor de bijeenkomst. Doe je dit niet dan brengen wij € 150,- in rekening.

Vragen?
Lees hier alles over het project 3-2-1-Co! Inhoudelijke vragen over 3-2-1-Co! kun je stellen aan projectleider Fred Jansen via fred.jansen@aeno.nl. Voor vragen over het evenement mail je naar evenementen@aeno.nl.

3-2-1-Co!

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u