U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Wil jij dat jouw medewerkers meer inzicht krijgen in en bewust worden van hun eigen loopbaan? Met de TalentSpiegel, een gratis instrument voor alle gemeenteambtenaren, krijgen medewerkers hulp bij het nadenken over hun loopbaan. De scan gaat in op vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Hoe kan ik mij verder ontwikkelen? Maar ook: zit ik nog op de goede plek of ben ik toe aan een nieuwe uitdaging? De TalentSpiegel levert een individueel rapport op, dat inzicht geeft in iemands kwaliteiten, loopbaanmotieven en ontwikkelmogelijkheden. Meer informatie over de Talentspiegel, vindt je hier.

Om medewerkers optimaal te ondersteunen en het maximale rendement uit de Talentspiegel te halen, biedt het A+O fonds in 2018 vier certificeringstrainingen ‘Werken met de Talentspiegel’ aan voor gemeentelijke loopbaanprofessionals. In een dag hoor je de ins&outs van de scan en oefen je met praktijksituaties.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor loopbaanadviseurs en andere professionals bij gemeenten die regelmatig loopbaan- en ontwikkelgesprekken voeren met medewerkers. In de training gaan we ervan uit dat deelnemers al de nodige expertise en ervaring hebben met loopbaan- en ontwikkeladvies.

Programma

De training duurt een dag. Tijdens deze dag ga je met de volgende onderdelen aan de slag:

  • Opzet van de TalentSpiegel: wat wordt er gemeten, hoe interpreteer je de scores? We staan uitgebreid stil bij het concept achter de scan, de vragenlijsten die worden gebruikt, de opbouw van de scan en de rapportage.
  • Hoe ga je met medewerkers in gesprek over de rapportage en stimuleer je vervolgens ontwikkeling, groei en mobiliteit? Met de inzet van een acteur oefenen je op specifieke onderwerpen en situaties.

Kosten

Voor de training ‘Werken met de Talentspiegel’ worden er geen aanvullende kosten in rekening gebracht. Alleen wanneer je niet aanwezig bent en je je niet tijdig hebt afgemeld, brengen wij een deel van de gemaakte kosten in rekening. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de training. Daarna brengen wij € 150,- in rekening. Je kunt kosteloos een vervanger sturen.

Meer informatie

Heb je vragen over de training? Neem dan contact op met Marieke de Feyter. Dit kan via 06 588 342 49 of door te mailen naar marieke.defeyter@aeno.nl

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u