U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Inzicht met de talentspiegel

Wil je dat jouw medewerkers zich meer bewust zijn over hun loopbaan? De TalentSpiegel helpt medewerkers bij het nadenken over hun werk en ontwikkeling. De scan gaat in op de persoonlijkheid, voorkeuren, loopbaanmotieven en competenties van de medewerker. Daarnaast wordt ook duidelijk of de medewerker nog op de goede plek zit of toe is aan een nieuwe uitdaging. Iedere gemeenteambtenaar kan de TalentSpiegel kosteloos invullen via www.meesterinjewerk.nl.

Wat levert de TalentSpiegel op?

De TalentSpiegel levert een individueel rapport op dat inzicht geeft in de kwaliteiten, loopbaanmotieven en ontwikkelmogelijkheden van de medewerker. Na het invullen van de vragenlijsten ontvangt de medewerker meteen een rapportage, waarin ook het persoonlijk profiel in voorkeursrollen wordt weergegeven. Met de adviezen in het rapport kan de medewerker direct zelf aan de slag. Maar het rendement van de TalentSpiegel is veel groter wanneer de medewerker de rapportage bespreekt met een loopbaanadviseur die de scan goed kent. Daarom biedt het A&O fonds Gemeenten in 2019 vier certificeringstrainingen aan voor gemeentelijke loopbaanprofessionals. In één dag leer je de ins&outs van de scan kennen, maar ook wordt er geoefend met praktijksituaties.

Aanmelden en kosten

De TalentSpiegel is ontwikkeld door psychologisch adviesbureau LTP. Het A&O fonds Gemeenten heeft als opdrachtgever de licentie afgekocht voor de gemeentelijke sector. De scan is daardoor voor alle gemeenteambtenaren zonder aanvullende kosten beschikbaar.
Ook voor de training Werken met de Talentspiegel worden er geen aanvullende kosten in rekening gebracht. Wel vragen wij je om jezelf goed voor te bereiden door niet alleen de TalentSpiegel zelf in te vullen, maar ook ten minste twee medewerkers te vinden met wie u snel na de training een nagesprek voert over de TalentSpiegel. Op deze manier wordt het snel concreter en is het rendement van de training hoger.
Wanneer je niet aanwezig bent en je jezelf niet tijdig hebt afgemeld, brengen wij een deel van de gemaakte kosten in rekening. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de training. Daarna brengen wij € 150,- in rekening. Je kunt kosteloos een vervanger sturen.

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u