U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

“Gemeenten blunderen met privégegevens kandidaten, Gemeente gooit gegevens sollicitanten op straat, Rekenkamer detecteert risico’s privacy sociaal domein, Privacywetgeving hindert hulp aan ouderen.” De kranten berichten de laatste tijd veelvuldig over privacy. Niet vreemd want door de veranderende wetgeving, die op 25 mei 2018 zijn intrede doet, staat het onderwerp privacy hoog op de agenda.

Een lastig vraagstuk waar uitvoerders op dagelijkse basis tegenaan lopen. Hoe ga je daar als uitvoerend professional mee om? Ben je zelf al bezig met de effecten van de nieuwe AVG in je dagelijkse werk? Waarmee kan de organisatie, het management en collega’s je ondersteunen?

Om uitvoerders hierin te ondersteunen, organiseert de Uitvoeringsautoriteit op dinsdag 24 april een werkatelier “Privacy”. Met elkaar vinden we antwoorden op bovenstaande vragen. Werk je in het sociaal domein? Dan nodigen wij je uit om deel te nemen aan ons werkatelier.

Wat is een werkatelier?

Een Werkatelier is een bijzondere werkvorm waarin onder druk ideeën, oplossingen en innovaties aangedragen worden op basis van concrete vraagstellingen. Daarnaast nodigen we een inspirerende spreker uit.

Datum en locatie

24 april 2018
Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25, 8011 ND Zwolle.
De bijeenkomst is van 9.30 uur tot 14.30 uur, inclusief lunch.

Kosten

Deelname is gratis. Alleen wanneer je niet aanwezig kunt zijn en jij je niet tijdig afmeldt, worden er  kosten in rekening gebracht (€ 75,-) per gemist dagdeel. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de start van het werkatelier.

Meld je aan! 

Wil je meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met May Louise Yalcin van het A+O fonds Gemeenten (070-7630027) of stuur een email naar uitvoeringsautoriteit@aeno.nl. Uiteraard kunnen jouw collega’s zich ook aanmelden voor deze bijeenkomst!

Graag aanmelden met zakelijk e-mailadres! 

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u