U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Zet de A+O TalentSpiegel in bij ontwikkelgesprekken met medewerkers

De A+O TalentSpiegel is een digitale tool die u kunt inzetten in het kader van ontwikkelgesprekken met medewerkers. Medewerkers krijgen met de TalentSpiegel meer zicht op hun talenten waardoor ze meer richting kunnen geven aan hun loopbaan(ontwikkeling). Elke gemeenteambtenaar kan de TalentSpiegel gebruiken via www.meesterinjewerk.nl.

De scan is ontwikkeld in samenwerking met psychologisch adviesbureau LTP. Hij gaat in op iemands persoonlijkheid, werkstijlen, werkmotieven, kwaliteiten, leerstijlen, werkvoorkeuren en veranderkracht. Na het invullen van de vragenlijsten ontvangt de medewerker meteen een rapportage. Met de adviezen in het rapport kan de medewerker direct zelf aan de slag. Maar het rendement van de TalentSpiegel is veel groter wanneer de medewerker de rapportage bespreekt met iemand die de scan goed kent. Daarom biedt het A+O fonds in 2017 vier certificeringstrainingen aan voor gemeentelijke loopbaanprofessionals. In een dag hoort u de ins&outs van de scan en oefent u met praktijksituaties.

Maakte uw gemeente voorheen gebruik van de Loopbaanscan en/of Ontwikkelscan?

De TalentSpiegel is de opvolger van deze twee scans.  Als u bekend bent met de Loopbaanscan kunt u zonder aanvullende training werken met de Talentspiegel. Maakte u tot nog toe alleen gebruik van de Ontwikkelscan? Dan adviseren wij de training voor de TalentSpiegel te volgen.

Aanmelden en kosten

Alleen wanneer u niet aanwezig kunt zijn en u zich niet tijdig afmeld worden er extra kosten in rekening gebracht. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de training. Daarna brengen wij € 150,- in rekening. U kunt ook een vervanger sturen.

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u