U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Na het grote succes van de afgelopen edities vindt ook dit jaar weer de ‘Meester in je Werk-week’ plaats. Tijdens deze landelijke actieweek besteden we samen met gemeenten aandacht aan vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit van medewerkers.

Wat kunnen medewerkers zelf doen om de uitdagingen waar gemeenten voor staan het hoofd te bieden?

Vorig jaar deden enthousiaste ambtenaren van ruim 150 gemeentelijke organisaties mee aan de activiteiten in deze week. Dat kon via eigen activiteiten van gemeenten of via het brede aanbod van trainingen, workshops en activiteiten die het A+O fonds beschikbaar stelde.

Ook dit jaar wordt er weer een menukaart gepresenteerd, waaruit u (kosteloos) uw keuze voor activiteiten kunt maken. De menukaart staat dit jaar in het teken van het 25-jarig bestaan van het A+O fonds Gemeenten en heeft als speciaal thema ‘Het werk van de Toekomst’.

We nodigen alle gemeenten uit om dit jaar weer deel te nemen, zet daarom 12 t/m 16 november alvast in uw agenda!

Om u te inspireren een groot succes van de Meester in je Werk-week te maken, organiseert het A+O fonds twee startbijeenkomsten voor alle geïnteresseerden in de Meester in je Werk-week.

Tijdens deze bijeenkomst delen wij onze plannen voor dit jaar, krijgt u enthousiaste verhalen te horen van gemeenten die het afgelopen jaar een geslaagde week hebben georganiseerd, doet u ideeën op voor activiteiten in uw eigen organisatie en denkt u mee over de invulling van de menukaart. Bovendien krijgt u, bij deelname aan de startbijeenkomst, eerder toegang tot de menukaart om uw favorieten alvast te noteren en uw Top 3 aan ons door te geven!

Voor deze bijeenkomst zijn 40 plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij!

Bent u enthousiast? Stuur deze uitnodiging dan door naar collega’s uit gemeenten die nog niet meedoen aan de Meester in je Werk-week 2018.

Programma

Vanaf 13.30 uur bent u welkom. Om 14.00 uur start het programma. Om 16.00 uur sluiten we af.

Voor wie?

De startbijeenkomst is voor alle geïnteresseerden die (als organisatie) deel willen nemen aan de Meester in je Werk-week 2018.

Kosten

Er zijn geen aanvullende kosten verbonden aan deelname voor medewerkers van gemeenten (CAR UWO van toepassing). Alleen wanneer u niet aanwezig kunt zijn en u zich niet tijdig afmeldt, worden er kosten in rekening gebracht (€ 75,-). Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de start van de bijeenkomst.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Dan kunt u contact opnemen met Fred Jansen, 070-7630023. Of via email: fred.jansen@aeno.nl

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u