U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Meester in je Werk-week 2018

Dag twee: Arnhem

De Meester in je Werk-week is dé landelijke actieweek bij gemeenten over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit. We beginnen de dag met een inspirerende netwerkbijeenkomst met de topsporter en bondscoach  Marc Lammers en een loopbaanplein waarin er alles draait om JOU! Zien we jou ook in Arnhem?

Programma

9.30 uur: Inloop
10.00 uur – 11.00 uur: Inspiratiesessie Marc Lammers
11.00 uur – 13.00 uur: Meester in je Werk-plein

Marc Lammers – Innoverende bondscoach

Marc Lammers speelde op het hoogste Nederlandse niveau hockey,  voordat hij de welbekende bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam werd. Als bondscoach heeft hij de zilveren medaille en de gouden medaille op zijn naam staan. Na de gouden medaille op de Olympische Spelen in Beijing stopt Marc als bondscoach. Hierna is Marc de uitdaging aan gegaan om de sportwereld en het bedrijfsleven aan elkaar te linken.

Marc Lammers laat jou zien hoe je van een crisis een kans kan maken. In Marc’s woorden: ‘Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gehad. Waarom wachten op betere tijden als je die zelf kan creëren?’

Wil jij je laten inspireren en ben jij benieuwd hoe de link gelegd kan worden tussen topsport en het bedrijfsleven? Kom dan op dinsdag 13 november naar Arnhem!

Loopbaanplein

Geïnspireerd om aan je loopbaan of persoonlijke ontwikkeling te werken? Kom langs op het Meester in je Werk plein. Daar staan we voor je klaar met onze portretfotograaf, stylingsadvies, de C.V. dokter, opleidingsadvies, het passiespel, de transformatiekast, de betaal-met-je-verhaal-kapper en nog veel meer. Alles om jou te helpen bij jouw loopbaan!
Het loopbaanplein is gratis en biedt iedereen een steuntje in de rug om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling.

Over de Meester in je Werk-week 2018 Inspiratiesessies

De maand november staat voor ons en vele gemeenten in het teken van de vierde editie van de Meester in je Werk-week; de landelijke actieweek bij gemeenten over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit. In het hele land vinden er tal val activiteiten plaats. Het A+O fonds ondersteunt gemeenten deze week met liefst 200 workshops, trainingen en activiteiten. Daarnaast organiseert het A+O fonds een viertal grotere bijeenkomsten met interessante sprekers, namelijk: Bibian Mentel, Marc Lammers, Edith Bosch en Erben Wennemars.

De onderwerpen die de revue passeren zijn: Hoe denk je in mogelijkheden in plaats van beperkingen? Hoe maak je van een crisis een kans? Welke kansen zijn er op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en gedrag versus essentie? En hoe verleg jij jouw grenzen met vallen en opstaan? Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor inspirerende bijeenkomsten!

Lezingen Meester in je Werk-week

12 november Bibian Mentel: Sportheld en doorzetter
14 november Edith Bosch: Judoka en winnaar
15 november Erben Wennemars: Schaatser met een ongekend enthousiasme

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u