Opening Meester in je Werk-week 2017

Na het winnen van Olympisch Goud in Beijing (open water zwemmen, 2008), stopte Maarten met zwemmen. Ondanks zijn ‘vervroegd pensioen’ ging Maarten niet achterover hangen, maar werd hij een succesvol spreker, schreef zijn autobiografie en begon een snel groeiende en succesvolle carrière bij Unilever. Hoe heeft Maarten er voor gezorgd om succesvol te zijn in andere takken van sport? Wat zijn ‘zijn geheimen’?

In zijn verhaal moedigt Maarten zijn toehoorders aan om over hun eigen leven en sterke en minder sterke punten na te denken. Hij gaat in op persoonlijke en professionele doelen en hoe deze doelen te bereiken, het belang van het maken van keuzes in persoonlijke ontwikkeling en hij spoort zijn publiek aan om zichzelf continu te blijven verbeteren. Zijn verhaal is niet een gelikte presentatie ondersteunt door een flitsende powerpoint, maar een puur verhaal dat je aan het denken zet en je jaren bij kan blijven. De inzichten van Maarten kunnen jou helpen om consistent en duurzaam succes te bereiken, gebracht op een inspirerende, vermakelijke en persoonlijke manier.

Over de Meester in je Werk-week 2017 Inspiratiesessies

De maand november staat voor ons en vele gemeenten in het teken van de derde editie van de Meester in je Werk-week; de landelijke actieweek bij gemeenten over loopbaan, ontwikkeling en vakmanschap. In het hele land vinden er tal van activiteiten plaats. Het A+O fonds ondersteunt gemeenten deze week met liefst 180 workshops, trainingen en activiteiten. Daarnaast organiseert het A+O fonds een viertal grotere bijeenkomsten met interessante sprekers, namelijk: Maarten van der Weijden, Katja Staartjes, Judith Webber en Patrick van Veen.

De onderwerpen die de revue passeren zijn: Hoe bereik je consistent en duurzaam succes, het belang van het maken van keuzes in persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, teamgeest en het omgaan met verandering en tegenslag. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor inspirerende bijeenkomsten!

AANMELDEN voor Maarten van der Weijden

Lezingen Meester in je Werk-week

14 november Katja Staartjes: Teamgeest en omgaan met verandering en tegenslag
15 november Judith Webber: Sturen van je eigen mindset
16 november Patrick van Veen: Leiderschap en veranderen vanuit een ander perspectief

Aanbevolen voor u