U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Meester in je Werk-week 2017

Judith Webber werkte als interim Human Resource adviseur jaren voor organisaties als ABN Amro, PricewaterhouseCoopers en Ernst & Young. In haar carrière zag zij vele mensen die werk aan het doen waren, waar ze niet gelukkig van werden c.q. niet goed in waren. Mensen die niet zichzelf waren en daardoor niet in hun kracht stonden. Of zich om een of andere reden lieten tegenhouden om hun dromen achterna te gaan.

Judith behoorde zelf ook tot deze groep mensen. Jarenlang was zij niet volledig zichzelf en deed daardoor werk wat niet 100% bij haar paste. Haar boodschap is daarom: Breng jezelf in beweging! Kies voor jezelf! Neem de ruimte in die je waard bent! Kom los van de bedachte beperkingen! Daar wordt iedereen beter van! Werk wordt makkelijker, relaties verlopen soepeler, communicatie stroomt, resultaten worden beter! Zij neemt haar toehoorders mee in wat je daar aan kunt doen, dwars door alle gedachtes, angsten, schaamte en overtuigingen heen. Kortom, laat jouw mindset opschudden en word superaantrekkelijk door jezelf te zijn!

Over de Meester in je Werk-week 2017 Inspiratiesessies

De maand november staat voor ons en vele gemeenten in het teken van de derde editie van de Meester in je Werk-week; de landelijke actieweek bij gemeenten over loopbaan, ontwikkeling en vakmanschap. In het hele land vinden er tal val activiteiten plaats. Het A+O fonds ondersteunt gemeenten deze week met liefst 180 workshops, trainingen en activiteiten. Daarnaast organiseert het A+O fonds een viertal grotere bijeenkomsten met interessante sprekers, namelijk: Maarten van der Weijden, Katja Staartjes, Judith Webber en Patrick van Veen.

De onderwerpen die de revue passeren zijn: Hoe bereik je consistent en duurzaam succes, het belang van het maken van keuzes in persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, teamgeest en het omgaan met verandering en tegenslag. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor inspirerende bijeenkomsten!

Lezingen Meester in je Werk-week

13 november Maarten van der Weijden: Consistent en duurzaam succes
14 november Katja Staartjes: Teamgeest en omgaan met verandering en tegenslag
16 november Patrick van Veen: Leiderschap en veranderen vanuit een ander perspectief

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u