U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Werkgevers hebben in onze snel veranderende maatschappij dagelijks te maken met nieuwe uitdagingen op de arbeidsmarkt. Gemeenten, woningcorporaties en andere sectoren hebben steeds meer behoefte aan medewerkers die goed passen in deze snel veranderende werkomgeving. Medewerkers die voorbereid zijn op de toekomst van nu.  A&O fonds Gemeenten, FLOW, Kracht in Mobiliteit en DNA Gelderland organiseren op 26 september Jouw Toekomst is Nu. Deze bijeenkomst staat geheel in het teken van veranderkracht en intersectorale mobiliteit. Medewerkers maken kennis met handige vaardigheden die hen helpen om keuzes te maken, voor nu en in de toekomst. Werkgevers leggen contact met mogelijk toekomstige medewerkers. We ontmoeten elkaar in De Hucht in Elst (Gelderland).

Ochtendprogramma werkgevers

Het programma voor werkgevers start om 11.00 uur (inloop vanaf 10.30 uur) met Marjo Louwers als prikkelende spreker. Hoe krijg je de beste kandidaat op de juiste plek? De droomkandidaat voor de baan die je te vergeven hebt, moet beschikken over een aantal competenties. Natuurlijk kan de potentiële medewerker zéggen dat hij over deze competenties beschikt, maar hoe kom je erachter of dat ook daadwerkelijk zo is? En hoe maak je de switch van een functiegericht naar een competentiegericht selectiegesprek? In het middagprogramma kan je dit meteen toepassen tijdens het speeddaten met werknemers!
Inschrijven als werkgever betekent dat je de sessie met Marjo Louwers volgt, deelneemt aan de experience/workshop Speeddaten met werkgevers én tijdens de Netwerkborrel mogelijk jouw medewerker(s) van de toekomst ontmoet.

Wie komen er?

Jaap Bressers
De bijeenkomst start met de bevlogen spreker Jaap Bressers (1983). Hij heeft van jongs af aan een doel: alles uit het leven halen. Aanvankelijk doet hij dat door zo hard mogelijk te werken om zijn droom te verwezenlijken: topmanager worden na zijn studie Internationaal Management. Op zijn 21ste verandert alles. Een duik in zee loopt uit op een hoge dwarslaesie. Na een zware revalidatieperiode besluit Jaap zijn leven een totaal andere draai te geven. Jaap laat zien hoe jij op jouw manier het verschil kan maken en daarvoor hoef je zeker niet hard(er) te gaan werken. Gewoon door anders te kijken en te doen. Doorbreek het bekende ‘We doen het altijd zo’. Want door op routine te blijven draaien, is er geen ruimte om te kijken naar hoe je op een simpele manier waarde kan toevoegen. Doe het eens anders. Niet omdat de oude manier verkeerd was, maar misschien omdat het in de huidige tijd wel beter, leuker of met meer toegevoegde waarde kan.

Experiences

Er is keuze uit 5 experiences:

Escape room - Mirte Gerritsen
Kom uit je comfort zone. Maak kennis met drie psychologische basisbehoeften: intrinsieke verbondenheid, bekwaamheid en autonomie en wat die voor jou betekenen. Kraak je eigen code.
Pitchen als een pro - Sandy Peters van Bron-X
Het leven is een grote pitch. Op het werk, op het schoolplein, tijdens een avondje uit en zelfs thuis. Ben je klaar voor het grote podium? Leer hoe je jezelf krachtig en met passie op een authentieke wijze presenteert. Een minuut zegt meer dan duizend woorden.
Speeddaten met werkgevers - Christianne Bongers van Puur.nu
In gesprek met werkgevers uit je eigen sector en uit andere sectoren. Het is eigenlijk een oriënterend gesprek waarbij je kennis maakt en kennis uitwisselt en een leuke manier van netwerken!
Klaar voor de toekomst - Marjilke van Duin en Thijs van Geenen
De wereld verandert snel. Automatisering en digitalisering hebben veel invloed op werk en organisaties. Hoe ziet jouw werk er straks uit en wat betekent dat voor jou? Hoe zorg je ervoor dat je klaar bent voor de toekomst?
Zakelijk flirten, zo leuk kan het zijn - Erica van Ommen
Wanneer ontstaat er iets? Verbaal en non-verbaal? Met aandacht, kriebels, enthousiasme en een automatisch vliegwiel naar de juiste klik! Ervaar het zelf. Met gegarandeerde inspiratie en mooie resultaten.

Programma 26 september

10.30 uur Inloop
11.00 uur Sessie voor werkgevers o.l.v.
Marjo Louwers
12.15 uur Lunch
13.00 uur Plenaire opening: Jaap Bressers, Yvonne Beckers
14.20 uur Experience/workshopronde 1
15.35 uur Experience/workshopronde 2
 16.40 uur Plenaire afsluiting
17.00 uur Netwerkborrel
17.45 uur Einde

Waar en wanneer

Donderdag 26 september 2019 tot ongeveer 17.45 uur in De Hucht in Elst (Gelderland).

Kosten

Deelname aan Jouw Toekomst is Nu is kosteloos. Alleen wanneer je niet aanwezig kunt zijn en je je niet tijdig afmeldt, worden er kosten in rekening gebracht (€ 75,-). Afmelden kan tot uiterlijk vijf werkdagen voor de start van de bijeenkomst.

Nog vragen?

Voor vragen, opmerkingen of voor meer informatie neem je contact op met A&O fonds Gemeenten, via evenementen@aeno.nl of 070 7630030.

 

logo DNA Gelderlandlogo Kracht in Mobiliteit

 

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u