U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

De wereld verandert, je werk verandert. In deze tijd is het belangrijker dan ooit dat jij de regie over jouw loopbaan neemt én houdt. Jouw Toekomst is Nu helpt je hierbij. A&O fonds Gemeenten, FLOW, Kracht in Mobiliteit en DNA Gelderland organiseren daarom op donderdag 26 september Jouw Toekomst is Nu. We ontmoeten elkaar in De Hucht in Elst (Gelderland).
Je krijgt een kijkje in de keuken van andere organisaties. Ook maak je kennis met handige vaardigheden die je helpen om keuzes te maken, voor nu en in de toekomst.

Reactie van een deelnemer van de vorige editie: “Doe mee aan dit interactieve event. De locatie en ruimtes inspireren, de gastsprekers motiveren, en de deelnemers, pakken zich snel samen en verbinden makkelijk! Een geweldige ervaring! Ik ben met drie prachtige ‘resultaten’ en met heel veel energie naar huis gegaan. Bedankt!

Wie komen er?

Jaap Bressers
De bijeenkomst start met de bevlogen spreker Jaap Bressers (1983). Hij heeft van jongs af aan een doel: alles uit het leven halen. Aanvankelijk doet hij dat door zo hard mogelijk te werken om zijn droom te verwezenlijken: topmanager worden na zijn studie Internationaal Management. Op zijn 21ste verandert alles. Een duik in zee loopt uit op een hoge dwarslaesie. Na een zware revalidatieperiode besluit Jaap zijn leven een totaal andere draai te geven. Jaap laat zien hoe jij op jouw manier het verschil kan maken en daarvoor hoef je zeker niet hard(er) te gaan werken. Gewoon door anders te kijken en te doen. Doorbreek het bekende ‘We doen het altijd zo’. Want door op routine te blijven draaien, is er geen ruimte om te kijken naar hoe je op een simpele manier waarde kan toevoegen. Doe het eens anders. Niet omdat de oude manier verkeerd was, maar misschien omdat het in de huidige tijd wel beter, leuker of met meer toegevoegde waarde kan.

Experiences

Er is keuze uit 5 experiences/workshops:

Escape room - Mirte Gerritsen
Kom uit je comfort zone. Maak kennis met drie psychologische basisbehoeften: intrinsieke verbondenheid, bekwaamheid en autonomie en wat die voor jou betekenen. Kraak je eigen code.
Pitchen als een pro - Sandy Peters van Bron-X
Het leven is een grote pitch. Op het werk, op het schoolplein, tijdens een avondje uit en zelfs thuis. Ben je klaar voor het grote podium? Leer hoe je jezelf krachtig en met passie op een authentieke wijze presenteert. Een minuut zegt meer dan duizend woorden.
Speeddaten met werkgevers - Christianne Bongers van Puur.nu
In gesprek met werkgevers uit je eigen sector en uit andere sectoren. Het is eigenlijk een oriënterend gesprek waarbij je kennis maakt en kennis uitwisselt en een leuke manier van netwerken!
Klaar voor de toekomst - Marjilke van Duin en Thijs van Geenen
De wereld verandert snel. Automatisering en digitalisering hebben veel invloed op werk en organisaties. Hoe ziet jouw werk er straks uit en wat betekent dat voor jou? Hoe zorg je ervoor dat je klaar bent voor de toekomst?
Zakelijk flirten, zo leuk kan het zijn - Erica van Ommen
Wanneer ontstaat er iets? Verbaal en non-verbaal? Met aandacht, kriebels, enthousiasme en een automatisch vliegwiel naar de juiste klik! Ervaar het zelf. Met gegarandeerde inspiratie en mooie resultaten.

Programma 26 september

12.30 uur Inloop lunch
13.10 uur Plenaire opening: Jaap Bressers en Yvonne Beckers
14.20 uur Experience/workshopronde 1
15.35 uur Experience/workshopronde 2
16.40 uur Plenaire afsluiting
17.00 uur Netwerkborrel
17.45 uur Einde

Waar en wanneer

Donderdag 26 september 2019 van het middaguur tot ongeveer 17.45 uur in De Hucht in Elst (Gelderland).

Kosten

Deelname aan Jouw Toekomst is Nu is kosteloos. Alleen wanneer je niet aanwezig kunt zijn en je je niet tijdig afmeldt, worden er kosten in rekening gebracht (€ 75,-). Afmelden kan tot uiterlijk vijf werkdagen voor de start van de bijeenkomst.

Nog vragen?

Voor vragen, opmerkingen of voor meer informatie neem je contact op met A&O fonds Gemeenten, via evenementen@aeno.nl of 070 7630030.

 

logo DNA Gelderlandlogo Kracht in Mobiliteit
 

 

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u