U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Meester in je Werk-week 2018

Afsluiting: Werken in Haaglanden

De Meester in je Werk-week is dé landelijke actieweek bij gemeenten over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit. We sluiten deze week af met een inspirerende netwerkbijeenkomst met de topsporter Erben Wennemars en een loopbaanplein waarin er alles draait om JOU! Zien we jou ook in regio Haaglanden?

Programma

13.30 uur – 14.30 uur: Meester in je Werk-plein
14.30 uur – 15.30 uur: Inspiratiesessie Erben Wennemars
15.30 uur – 16.30 uur: Meester in je Werk-plein

Erben Wennemars – Schaatser met een ongekend enthousiasme

Erben Wennemars is zonder twijfel de meest enthousiaste schaatser die Nederland heeft gekend. Erben wordt in zijn imposante schaatscarrière twee keer wereldkampioen sprint en pakte brons op de Olympische Spelen van Turijn.

Erben zet zich tegenwoordig in voor een tal van uiteenlopende projecten. Zo is Erben nu columnist voor het AD, analyticus bij de NOS en zet zich op meerdere fronten in voor jong talent.

Laat je meenemen door een enthousiaste, gedreven en ambitieus persoon die ongekende prestaties heeft neergezet. Erben vertelt zijn verhaal over het (letterlijk) vallen en opstaan. Dit laat Erben jou beleven door zijn visie op de thema’s persoonlijke ontwikkeling, passie, intrinsieke motivatie en grenzen verleggen.

Dit wil je niet missen! Tot 15 november in het nieuwe stadhuis van Delft, boven NS-station Delft.

Loopbaanplein

Geïnspireerd om aan je loopbaan of persoonlijke ontwikkeling te werken? Kom langs op het Meester in je Werk plein. Daar staan we voor je klaar met onze portretfotograaf, stylingsadvies, de C.V. dokter, opleidingsadvies, het passiespel, de transformatiekast, de betaal-met-je-verhaal-kapper en nog veel meer. Alles om jou te helpen bij jouw loopbaan!
Het loopbaanplein is gratis en biedt iedereen een steuntje in de rug om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling.

Over de Meester in je Werk-week 2018 Inspiratiesessies

De maand november staat voor ons en vele gemeenten in het teken van de vierde editie van de Meester in je Werk-week; de landelijke actieweek bij gemeenten over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit. In het hele land vinden er tal val activiteiten plaats. Het A+O fonds ondersteunt gemeenten deze week met liefst 200 workshops, trainingen en activiteiten. Daarnaast organiseert het A+O fonds een viertal grotere bijeenkomsten met interessante sprekers, namelijk: Bibian Mentel, Marc Lammers, Edith Bosch en Erben Wennemars.

De onderwerpen die de revue passeren zijn: Hoe denk je in mogelijkheden in plaats van beperkingen? Hoe maak je van een crisis een kans? Welke kansen zijn er op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en gedrag versus essentie? En hoe verleg jij jouw grenzen met vallen en opstaan? Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor inspirerende bijeenkomsten!

Lezingen Meester in je Werk-week

12 november Bibian Mentel: Sportheld en doorzetter
13 november Marc Lammers: Innoverende bondscoach
14 november Edith Bosch: Judoka en winnaar

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u