U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

BRUISende regiobijeenkomst: zet jij BRUIS op de kaart?

Wil jij dat je collega’s met plezier werken? Ben jij verantwoordelijk voor het thema vitaliteit binnen jouw organisatie? Dan is deze BRUISende regiobijeenkomst geknipt voor jou! Met deze bijeenkomst ontdek je waar je (organisatie) staat met vitaliteit en ga je (samen met collega’s) aan de slag met praktische opdrachten. Ook krijg je handige campagnemiddelen die je kunt inzetten om vitaliteit te promoten en heb je inzicht in de te nemen vervolgstappen.

Voor wie?

Deze regiobijeenkomst is bedoeld voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het thema vitaliteit binnen hun organisatie. HR-professionals, loopbaanadviseurs en Arbo-coördinatoren.

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 23 april in de Brandweer Kazerne in Sittard. Het tijdstip is van 9.00 uur tot 13.00 uur, inclusief lunch.

Kosten

Aan de regiobijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Alleen wanneer je niet aanwezig kunt zijn en je niet tijdig afmeldt, wordt er € 75,- in rekening gebracht per gemist dagdeel. Afmelden kan tot uiterlijk vijf werkdagen voor de start van de bijeenkomst.

Meld je aan!

Enthousiast geworden , meld je dan aan.
Er is slechts plaats voor 12 mensen per bijeenkomst, dus wees er snel bij!

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze bijeenkomst? Neem contact op met Pepijn Louisse van A&O fonds Gemeenten (070-7630030) of stuur een e-mail naar pepijn.louisse@aeno.nl.

De BRUISende regiobijeenkomst is een programma van het A&O fonds Gemeenten en komt tot stand in samenwerking met het Europees Sociaal Fonds (ESF).

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u