U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Hoe gaan we de krappe arbeidsmarkt te lijf?

Feiten en cijfers over de arbeidsmarkt vullen dagelijks je mailbox en tijdlijn. Maar welke informatie is voor jou van belang en hoe kan die informatie jou helpen?  A&O fonds Gemeenten gaat je helpen. Met thematische bijeenkomsten maken we je wegwijs in actuele arbeidsmarktvraagstukken: de Arbeidsmarktversnellers. We geven inzicht en vertalen dat naar jouw praktijk.

Arbeidsmarktversneller #2 – donderdag 12 september

De tweede Arbeidsmarktversneller van A&O fonds Gemeenten staat in het teken van data. En is helemaal gewijd aan de Personeelsmonitor 2018.
De hoofdgast is Hanneke Moonen, zij is SPP expert en gaat met de deelnemers aan de slag met de cijfers uit de Personeelsmonitor.
Een hele dag over de Personeelsmonitor? Ja, want we weten dat ie goed gelezen wordt, maar nog meer gebruikt kan worden. Als input voor je arbeidsmarktbeleid bijvoorbeeld, voor je strategische personeelsplanning of als benchmark voor jouw gemeente. Het motto van de arbeidsmarktversnellers is niet voor niets ‘#hoedan?’ Samen met vakgenoten en experts laten we je zien hoe je de Personeelsmonitor voor je kunt laten werken.  Met inspirerende praktijkvoorbeelden verkennen we met jullie graag de mogelijkheden en onderzoeken we welke informatie voor jou van belang is en hoe die jou verder kan helpen. Omdat het onderzoek al sinds 2000 wordt uitgevoerd is het bovendien mogelijk om over langere periodes trends en gegevens te bekijken. Natuurlijk is er ook ruimte om collega’s te ontmoeten en om je eigen cases in te brengen.

Zien we je in Eindhoven? Meld je snel aan!

Dat kan via het formulier onderaan deze pagina.  We brengen geen kosten in rekening voor je deelname aan Arbeidsmarktversneller #2. Als je je hebt aangemeld, rekenen we op je komst. Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen? Vraag een collega om in jouw plaats te gaan en geef haar of zijn naam aan ons door. Of meld je bij ons af tot uiterlijk 5 werkdagen voor de bijeenkomst. Doe je dit niet dan brengen wij € 150,- in rekening.

Programma 12 september

 9.30 uur  Inloop
10.00 uur  Aanvang programma
 11.30-12.15 uur  Lunchbuffet
 12.15-14.15  uur  Hanneke Moonen, eerste deel
14.15-14.30  uur   Pauze
14.30-16.00 uur  Hanneke Moonen, tweede deel
 16.00 uur  Einde programma

Vragen?
Voor vragen over de Arbeidsmarktversneller mail je naar  evenementen@aeno.nl.

Wat zeggen de deelnemers over Arbeidsmarktversneller #1?

Praktische handvatten gekregen die direct toepasbaar zijn in mijn dagelijks werk. De uitwisseling met anderen vond ik erg waardevol.

“Een must voor iedereen binnen HRM die bezig is met werving & selectie!”

”Nuttig, toepasbaar, geeft een echte boost aan je werving en selectie!”

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u