U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

De Arbeidsmarkt komt weer in beweging. Ook voor gemeenten geldt dat er ruimte komt voor nieuwe medewerkers en dat er verhoogde aandacht is voor de instroom van jongeren. Maar hoe komt u aan nieuw talent voor uw organisatie en hoe kunt u zich als gemeente presenteren als interessante werkgever? Arbeidsmarktcommunicatie is een vak apart. De specialisten van Steam weten dit als geen ander. Employer branding is hun vak. Met vernieuwende concepten wonnen ze al meerdere prijzen. Tijdens dit A+O College spreken ze over hun vak en laten zien hoe de merken van hun klanten zich onderscheiden en hoe doelgroepen in beweging komen. Kortom volop  inspiratie, tips en handvatten voor uw eigen praktijk!

In deel twee van dit A+O College staat de positie van jongeren bij gemeenten centraal. Tijdens 3-2-1-Co Jongeren hebben zes gemeenten gewerkt aan innovatieve oplossingen om de positie van jongeren in hun gemeente te verbeteren. Met resultaat: zes concrete ideeën om de positie van jongeren te verbeteren. De ideeën zijn vertaald naar businesscases waarmee deze gemeenten hebben geëxperimenteerd. De uitkomsten en bevindingen presenteren ze  tijdens het A+O College van 13 september. Lees meer.

Opzet college

Dynamisch en interactief, dat is onze inzet. Doel van de collegereeks is het verdiepen van actuele onderwerpen bij gemeenten en het delen van ervaringen uit praktijkcases. We starten dit college om 14.00 uur. Onze gastsprekers delen aan de hand van prikkelende voorbeelden hun kennis en ervaring. De specialisten van Steam laten delen hun visie op arbeidsmarktcommunicatie en employer branding. Om 17.00 sluiten we af met een borrel, is er de mogelijk om na te praten en uiteraard om te netwerken.

Locatie

We organiseren dit college in samenwerking met de gemeente Deventer: Auditorium, Grote Kerkhof 1 te Deventer.

Kosten

Alleen wanneer u niet aanwezig kunt zijn en u zich niet tijdig afmeld worden er extra kosten in rekening gebracht. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor het college. Daarna brengen wij € 75,- in rekening.

Voor wie?

De A+O Colleges zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de thema’s die tijdens de A+O colleges worden behandeld. Voorwaarde voor deelname is dat u werkzaam bent bij een gemeente (of gemeentelijke organisatie) die valt onder de CAR-UWO. Daarnaast mogen ook ambtenaren uit de sectoren Waterschappen en Provincies aansluiten.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit A+O college neemt u contact op met het secretariaat van het A+O fonds Gemeenten via secretariaat@aeno.nl of 070 763 00 30.

Data en locaties A+O Colleges 2018

14 juni                   Nijmegen    De uitdagingen van nieuwe technologieën
13 september   Deventer   Arbeidsmarktcommunicatie

*Noteer ook alvast in uw agenda:

13 november    Utrecht   De Vrije Denkers
13 december    Verrassing   25 jaar A+O fonds Gemeenten

*meer info volgt

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u