U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

De tool voor het registreren van agressie-incidenten, ongevallen en integriteitsschendingen en vormen van ongewenst gedrag tussen collega’s.

In deze training bieden wij nieuwe GIR geïnteresseerden de mogelijkheid om kennis te maken met het systeem. Daarnaast ondersteunen we de gebruikers van de verschillende modules in de testfase, om het systeem dusdanig verder in te richten dat niets in de weg staat om over te gaan tot feitelijk gebruik van het systeem. In de training besteden we aandacht aan de inrichting en werking van alle modules in het GIR, te weten: de agressiemodule, de module ongevallen, de nieuwe modules integriteit en ongewenst gedrag tussen collega’s.

Doelgroep

De training is bedoeld voor nieuwe GIR-gebruikers, gebruikers die van test- naar implementatiefase willen en gebruikers die geïnteresseerd zijn in de module (bijna)ongevallen en de nieuwe modules integriteit en ongewenst gedrag. Bij de inschrijving vragen wij u aan te geven met welk doel u naar de training komt.

Het programma

De training wordt gegeven door Monique van Limpt (Gezondheidspsycholoog). Tijdens de training komen aan de orde:

•Inleiding op functie en mogelijkheden in het GIR, met inbegrip van diverse meld- en afhandelmodellen.
•Werken met het registreren en raadplegen van dadergegevens in de agressiemodule.
•Rapporteren met het GIR
•De feitelijke inrichting van het systeem op basis van de wensen van de organisatie.
•Do’s en don’ts bij implementatie.

Kosten

Deelname is gratis. Alleen wanneer je niet aanwezig kunt zijn en jij je niet tijdig afmeldt, worden er  kosten in rekening gebracht (€ 75,-) per gemist dagdeel. Afmelden kan tot uiterlijk 5 werkdagen voor de start van de training.

Datum en locatie

De training vindt plaats op 22 mei van 9.00 uur tot 13.00 uur.
De Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM
Amersfoort

Meer informatie

Heeft u vragen over de training? Neem dan contact op met Fieke Horsten. Dit kan door te mailen naar fieke.horsten@aeno.nl of te bellen met 06 40894114.

U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement.

Aanbevolen voor u