Op zoek naar een ludiek hulpmiddel om loopbaanplanning onder de aandacht te brengen? Maak dan gebruik van de unieke A&O fonds Gemeenten Loopbaan Praatpaal.

De gele praatpalen van de ANWB deden jaren lang dienst als reddingsboei voor mensen met pech langs de snelweg. Nu kunnen gemeenten de praatpaal inzetten als hulpbron voor medewerkers met loopbaanvragen. A&O fonds Gemeenten ontwikkelde hiervoor een speciale variant van het gele icoon: de A&O Loopbaan Praatpaal. Met een druk op de knop maakt een medewerker telefonisch contact met een gemeentelijke loopbaan professional, die verschijnt met een koffer met hulpmiddelen zoals vouchers voor loopbaanscans en testen, informatiemateriaal en de mogelijkheid een persoonlijke afspraak te maken.

Als gemeente kun je de Loopbaan Praatpaal kosteloos laten bezorgen om bijvoorbeeld in te zetten tijdens een evenement of themaweek. De paal is compleet met hoes, telefoon en koffer met vouchers en zelf verder aan te vullen materialen. In overleg kan ook een loopbaanadviseur worden ingezet.

Meer weten of de Loopbaanpaal reserveren? Neem contact op met Lena Tiemersma (projectleider) via 070 763 0029 of lena.tiemersma@aeno.nl

 

Aanbevolen voor u