“Kwaliteit dat zich heeft bewezen”

Logo het ErvaringscertificaatAan de slag met het Ervaringscertificaat (EVC)? Zonder ervaring ben je waarschijnlijk veel tijd kwijt om een geschikt EVC-bureau te vinden dat aansluit bij jouw behoeften. Om je daarbij te helpen, heeft A&O fonds Gemeenten een voorselectie gemaakt van twee EVC-bureaus. Met de EVC-bureaus zijn kwaliteitsafspraken gemaakt.  Een deel van de bureaus levert naast het Ervaringscertificaat ook een Ervaringsprofiel.

Meer informatie

Klik op onderstaande logo’s voor meer informatie over de EVC-Hofleveranciers en hun manier van werken, het werkgebied en de prijzen die ze hanteren.

Logo Libereaux

LET OP! Aan het diplomeren van medewerkers zijn extra kosten verbonden.

Extra stappen en kosten bij diplomering

Als EVC wordt ingezet om sneller en goedkoper een opleiding af te ronden, zijn een paar extra stappen nodig. Zo moet de medewerker dan ook reken- en taaltoetsen afleggen. Deze kosten maximaal €200,-. Daarnaast moet de examencommissie van de opleidingsinstelling waar de medewerker de opleiding wil volgen het certificaat verzilveren. Hiervoor rekent een opleidingsinstelling ook kosten; reken op ongeveer €150,-.

TIP: Voor een intakegesprek met een gemeente worden er geen aanvullende kosten in rekening gebracht. Bekijk hier voor welke functies/richting bureaus kunnen EVC-en. Neem met minimaal twee EVC-bureaus contact op. Zo krijg je goed inzicht in de kwaliteiten, verschillen en overeenkomsten van de bureaus. De bureaus eenvoudig vergelijken? Klik hier.

Kom meer te weten over het Ervaringscertificaat.

Aanbevolen voor u